BRØNDBY KARATE

Brøndby kommune støtter med fritidspas

Alle kan søge gennem skolen eller kommunen

Man kan søge om at få et personligt tilskud til at hjælpe familier til at få deres børn til deltage i sportslige aktiviteter, tilskudsordningen er i form af et fritidspas:

1000 kr årligt kontingent 

 500 kr årligt træningstøj

 500 kr årligt lejrskole eller eksterne aktiviteter 

Læs mere om ordningen nedenfor!!!!

Information om Fritidspas til børn op til 17 år

Kære foreninger,
 

Brøndby Kommunes nye Fritidspasordning er nu godkendt og ordningen træder i kraft i dag, torsdag den 18. august. Fritidspasordningen løber i første omgang frem til og med 2025. Vi håber, at fritidspasset vil være med til at hjælpe flere børn og unge ind i netop jeres fællesskaber.

Hvad er Fritidspas?
Med et Fritidspas kan børn og unge i Brøndby få hjælp og økonomisk støtte til at starte til en fritidsaktivitet. Fritidspasset består af tilskud til kontingent (1.000 kr. årligt), mulighed for tilskud til udstyr (500 kr. årligt) og mulighed for tilskud til stævner/lejre (500 kr. årligt).  

Derudover tilbydes fritidsvejledning og følgevensordning.

Hvem kan få et Fritidspas?
Målgruppen for Fritidspas er børn og unge (0-17 år) fra udsatte familier, som ikke er en del af forenings- og fritidslivet eller som er ved at falde fra en fritidsaktivitet på grund af manglende økonomi eller manglende opbakning fra familien. Barnet eller den unge skal være bosat i Brøndby Kommune for at kunne få tildelt et Fritidspas.

Det er hensigten at børn og unge, der kommer med Fritidspas, kan indgå i aktiviteterne på lige fod med foreningens øvrige børn og unge. 
 

Hvem ansøger om Fritidspas?
Det er fritidsvejlederen og fagprofessionelle som fx skolelærere, pædagoger og sundhedsplejersker, der ansøger om Fritidspas til et barn eller ung. Har I et barn eller ung, som har brug for hjælp til at betale kontingent, så kan I kontakte fritidsvejlederen eller henvise til en fagperson tæt på barnet/den unge.

Fritidsvejlederen kan kontaktes på:
Mail: fritidspas@brondby.dk

Ønsker familien at blive ringet op, skal navn og telefonnr. oplyses.

Nyeste kommentarer

14.11 | 14:16

Hej Fatma. Vi har ikke plads til flere nye medlemmer i 2022, det bliver s...

14.11 | 13:35

Hej begge mine unger vil gerne prøve en prøve time er det i orden vi bar...

09.10 | 06:26

Hej Sevgi, du kan bare komme en mandag eller en onsdag kl. 17 - 1...

09.10 | 05:23

Hej Hvordan kommer man til prøvetime? Hilsen Sevgi